Mauritshof, Klundert

Prins Willemstraat 4, 4791 JR Klundert

Surplus Zorg


In Klundert vindt u woonzorgcentrum Mauritshof. Mauritshof biedt zorg in appartementen en aanleunwoningen. In de speciale revalidatieappartementen kunt u revalideren na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie. Ook wordt er verpleeghuiszorg geboden, zodat opname in het verpleeghuis wordt uitgesteld of voorkomen.

Appartementen
De appartementen in de Mauritshof beschikken over eigen voorzieningen zoals een kamer met open keuken en een badkamer voorzien van douche en toilet. In Mauritshof heeft u privacy, uw eigen plek en daarnaast de zorg die u nodig heeft. Samen met u bepalen we hoe deze zorg eruit ziet. Uw wensen en behoeften zijn altijd ons uitgangspunt.

Ook wanneer u meer of complexere zorg nodig heeft, kunt u wonen in een appartement in de Mauritshof. Wij bieden u dan verpleeghuiszorg. U blijft wonen in uw vertrouwde omgeving met de mensen die u goed kent in de buurt.

Revalideren
Het kan zijn dat u na een operatie hulp nodig heeft om bijvoorbeeld uw knie of heup weer goed te kunnen gebruiken. In woonzorgcentrum Mauritshof helpen wij u revalideren, zodat u na de opname weer zelfstandig verder kunt. U woont dan tijdelijk in één van onze speciale revalidatieappartementen.

 

Foto's

Surplus Zorg Mauritshof

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237