Martha Flora Gouda, Gouda

 

Ronsseweg 5, 2803 ZA Gouda

Martha Flora

Bij Martha Flora wonen mensen met dementie voor wie thuis wonen niet meer gaat. Alles wordt in het werk gesteld om de bewoner het leven dat hij gewenst is te laten voortzetten. Hierbij staat het welbevinden van de bewoner op de eerste plaats en hoort familie er helemaal bij. Martha Flora werkt met zorgvuldig geselecteerd en speciaal opgeleide medewerkers. Door de bijna dubbele personeelsbezetting zijn de medewerkers in staat zich in de bewoners te verdiepen en weet hierdoor precies wie de bewoner is, waar hij voor staat, wat hij leuk vindt en hij nodig heeft.

 

In Gouda realiseren wij 24 woningen voor bewoners met Dementie, zoals Alzheimer. U heeft uw eigen zorgappartement van 45 m2 met eigen sanitair, een pantry en alle privacy. Sommige appartementen kunnen bewoond worden door 2 personen, echtparen. In het zorgappartement kan de sfeer van thuis zoveel mogelijk worden voortgezet. In de beschermde samenleving van Martha Flora kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Als u het appartement verlaat komt u in de Meander, de beschermde samenleving van Martha Flora. Er is altijd een plek waar u zich thuis voelt. Bijvoorbeeld in de bibliotheek, de huiskamer, de eetkeuken, de tuin of het atelier

Foto's

20122013_Gouda_02_JZ
Gemiddelde beoordeling
 
Martha Flora Gouda1 beoordelingen
  • - Leusden
     
    Wij zijn erg onder de indruk van de manier waarop met mijn broer wordt om gegaan binnen dit Martha Flora huis. De medewerkers geven blijk van grote betrokkenheid, professionaliteit en inlevingsvermogen en er is echte aandacht voor mijn broer en de problemen die hij heeft om zich aan te passen in zijn nieuwe leefomgeving.
    Wat een verademing. Zeker in vergelijking met de verschraalde zorg die op dit moment in de reguliere verpleeghuizen moet worden geboden.
 
Contact aanbieder
237