Magnolia, Zoetermeer

Oosterheemplein 232 t/m 237, 2722 NC Zoetermeer

WelThuis

Magnolia is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte. Er is 24 uur per dag verzorging.

Kamers Magnolia
In Magnolia wonen 32 cliënten met dementie, verdeeld over vier woongroepen. Iedere cliënt heeft een eigen zitslaapkamer van 18m² tot 26m². Voor iedere woongroep is er een huiskamer en een volledig ingerichte keuken. In een van de woningen heeft elke cliënt naast een zitslaapkamer ook een eigen badkamer en kitchenette.

In Magnolia wonen 6 cliënten met een lichamelijk beperking door ziekte. Zij wonen verdeeld in twee groepen met elk een eigen woning. In de woning heeft iedere cliënt een eigen zitslaapkamer. Iedere woning heeft een huiskamer en een volledig ingerichte keuken. Dagelijks wordt in één van de woningen gekookt en gezamenlijk gegeten.

Bereikbaarheid en omgeving Magnolia
De kleinschalige woonvoorziening Magnolia ligt in het centrum van de wijk Oosterheem in Zoetermeer. Daardoor is het makkelijk om boodschappen te doen of een hapje buiten de deur te eten. In de directe omgeving is de Randstadrail te vinden.

Faciliteiten Magnolia
In het gebouw van Magnolia is een gezamenlijke ruimte op de tweede etage, de multifunctionele ruimte. Deze ruimte is altijd open voor cliënten, al dan niet met begeleiding. In de multifunctionele ruimte worden dagelijks activiteiten aangeboden door Palet Welzijn. Ook is er een rookruimte voor cliënten. Cliënten kunnen onder begeleiding de faciliteiten van de Oosterheem Centrum Campus  gebruiken:

  • Bibliotheek, 
  • Wijkpost,
  • Fitnessruimte,
  • Veelzijdig gezondheidscentrum
  • Grand café

Contact
Bel voor meer informatie het Arrangementenbureau Vierstroom: 088 0900444.

 

Foto's

Magnolia
Magnolia-huiskamer

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237