Locatie St. Carolus, Hilversum

Bosdrift 96, 1215 AN Hilversum

HilverZorg

St. Carolus is een sfeervol en huiselijk woonzorgcentrum waar voornamelijk mensen met psychogeriatrische problematiek (dementie) in meer of mindere mate zelfstandig kunnen wonen. Er is ook een verpleegunit voor bewoners met dementie die meer zorg- en ondersteuning nodig hebben. Het St. Carolus biedt echtparen ook de mogelijkheid om samen te kunnen blijven wonen. Dit geldt voor alle afdelingen in St. Carolus.

Bij alle zorg- en dienstverlening is 'zorg op maat' het uitgangspunt. Dit houdt in dat uw individuele zorgvraag voorop staat. In St. Carolus is ruimte voor ieders persoonlijke leefstijl. Met respect en aandacht voor privacy bieden wij u onze deskundige zorg- en dienstverlening, zodat u uw leven zelf kunt blijven inrichten. U weet tenslotte zelf het beste wat u wilt.

St. Carolus is gesitueerd in een gezellige woonwijk en ligt vlakbij de Hoorneboegse heide. Het levendige winkelgebied aan de Gijsbrecht van Amstelstraat ligt op loopafstand. Ook het centrum van Hilversum is goed te bereiken; de bus stopt voor de deur.

Foto's

HilverZorg St. Carolus

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237