Laurens-De Schans, Rotterdam

Jan Kruijffstraat 230, 3026 VP Rotterdam

Laurens

Woonzorgcentrum De Schans ligt in een zeer levendig stadsdeel in Rotterdam. Ons centrum is volop in ontwikkeling en werkt samen met verschillende soorten organisaties om zo goed mogelijk zorg te kunnen bieden. Bovendien bieden wij een breed assortiment aan activiteiten.

De buurt
Woonzorgcentrum De Schans ligt in de historische stadswijk Delfshaven. Ons centrum is gehuisvest in een nieuwbouwcomplex waar ook zelfstandige seniorenwoningen te vinden zijn. Ook aan deze bewoners worden, indien nodig, zorg en aanvullende diensten geleverd.

De Schans bevindt zich op loopafstand van winkels en alle culturele en horecavoorzieningen van historisch Delfshaven. Metrostation Delfshaven ligt op loopafstand.

Waarom De Schans?
Net als de bevolking in de wijk vormt de groep bewoners van De Schans een multicultureel gezelschap. Zo hebben wij een multicultureel ontmoetingscentrum, waar mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten en is er een Chinese leefgroep. Ook de mensen die bij ons werken, spreken bijna allemaal twee ‘moedertalen’ en zijn vertrouwd met een andere dan de Nederlandse cultuur.
 
Bij woonzorgcentrum De Schans zijn buurtbewoners van harte welkom voor een kop koffie of een warme maaltijd en om samen activiteiten te ondernemen. Ze kunnen er ook informatie en advies krijgen over zorg, dienstverlening en wonen.

Foto's

Laurens De Schans

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237