Huize Scherpenzeel, Goor

Markeloseweg 2, 7471 JE Goor

CarintReggeland

Even buiten het centrum van Goor, aan de oude hoofdweg naar Markelo, vindt u Huize Scherpenzeel. Het is een knus woonzorgcentrum voor ouderen, rustig gelegen aan het riviertje De Regge.

In en om Huize Scherpenzeel
Huize Scherpenzeel is een kleinschalig woonzorgcentrum voor ouderen. Er zijn 30 verzorgingsplaatsen en er is plaats voor tijdelijke verzorging. In onze zorg- en dienstverlening staat het handhaven van uw zelfstandigheid en het respecteren van uw privacy voorop. Zo kan het vertrouwde leven zo goed mogelijk doorgaan. Huize Scherpenzeel biedt naast de zorg die u wenst veel services, diensten en activiteiten.

Huize Scherpenzeel ligt is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation is 15 minuten lopen en bushaltes zijn in de directe nabijheid. Ook ligt het centrum van Goor op loopafstand. Met ongeveer 10 minuten lopen bent u bij de winkels.

Voor wie
Huize Scherpenzeel biedt huisvesting aan ouderen die verzorging en hulp nodig hebben. Soms is dat alleen begeleiding in een beschermende woonomgeving. Maar ook mensen met een intensieve zorgvraag zijn van harte welkom in Huize Scherpenzeel. Het woonzorgcentrum biedt immers ook verzorging en verpleging. 

Foto's

CarintReggeland Scherpenzeel

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237