Hospice de Sporen, Tilburg

Bredaseweg 564, 5036 NB Tilburg

De Wever

Hospice de Sporen is een zorgvoorziening waar terminaal zieken zich met hun naasten kunnen voorbereiden op het levenseinde. In het hospice is de aandacht en zorg gericht op de laatste levensfase en staan het begeleiden van de stervende en verzachtende zorg centraal. De wensen van de patiƫnt vormen het uitgangspunt zodat De Sporen een veilige plek is waar mensen waardig afscheid kunnen nemen van het leven. Ook voor familie, vrienden en anderen die bij het stervensproces betrokken zijn, biedt De Sporen een zorgzame en gastvrije plek.

In De Sporen is 24 uur per dag zorg aanwezig. Het team van medewerkers bestaat uit palliatief deskundige verpleegkundigen, verzorgenden en artsen. Indien gewenst is er pastorale zorg beschikbaar. Een team van vrijwilligers zorgt voor de huiselijke sfeer en ondersteunt het verzorgend personeel.

De Sporen is voor terminale patiƫnten vanaf 16 jaar met een levensverwachting van ongeveer drie maanden, bij wie behandeling gericht op genezing niet meer mogelijk of gewenst is.

Foto's

hospice-de-sporen

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237