Hoog Schuilenburg, Almelo

Beethovenlaan 1, 7604 GC Almelo

CarintReggeland

Hoog Schuilenburg ligt in de wijk Aalderinkshoek in Almelo. Dicht bij het centrum van Almelo en op loopafstand van diverse winkels. Het gebouw bestaat uit 147 appartementen waarvan er drie bedoeld zijn voor kortdurende opname (herstelperiode na ziekenhuisopname of tijdens vakantie van mantelzorgers). De appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen en zijn ruim 50 m2 groot. In het gebouw zijn veel gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen aanwezig, zoals een kapper, bibliotheek, biljart.

Hoog Schuilenburg biedt huisvesting en verzorging aan ouderen voor wie het zelfstandig wonen te zwaar is geworden. Er is ook een speciale (meer)zorgafdeling voor ouderen die door beginnende dementie of lichamelijke achteruitgang extra aandacht nodig hebben. Hiermee kan een opname in het verpleeghuis worden uitgesteld of voorkomen.

Voor mensen die nog zelfstandig wonen biedt Hoog Schuilenburg een dagvoorziening aan. Er worden activiteiten geboden die de bezoekers helpen bij het zinvol invullen van de dag. Daarnaast is er de mogelijkheid om dichtbij huis uit eten te gaan. In het restaurant van Hoog Schuilenburg kunnen wijkbewoners genieten van een drie gangen diner.

Foto's

CarintReggeland HoogSchuilenburg

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237