Hollewal (voorheen Verpleeghuis Texel), Den Burg

Hollewal 2, 1791 GH Den Burg

Omring

Hollewal (voormalig verpleeghuis Texel) ligt midden in Den Burg en is onderdeel van Zorgcentrum Texel. Deze locatie is geschikt voor mensen met een (tijdelijke) zorgbehoefte. 
Wonen in Hollewal
Hollewal beschikt over groepswoningen voor mensen met dementie. U woont in een kleine groep met een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In onze groepswoningen woont u in een warme, vertrouwde omgeving. Samen met de medewerkers en medebewoners deelt u uw eigen dag in.
Ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen in Hollewal terecht. U beschikt over een eigen woon- en slaapkamer en sanitair. Daarnaast kunt u gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer en keuken.
Hollewal biedt ook tijdelijke ondersteuning. Bijvoorbeeld revalidatie of reactivering. Een volledig verblijf is niet altijd noodzakelijk. Soms is dagbehandeling een alternatief. U blijft dan thuis wonen en ontvangt gedurende een of meer dagdelen per week begeleiding en behandeling in Verpleeghuis Texel.
Heeft u lichamelijke beperkingen en een zorgindicatie en wilt u graag uw vakantie vieren op Texel? Dan kunt u in Hollewal terecht. Uw partner kan elders op Texel een vakantieverblijf boeken zodat u samen van uw vakantie kan genieten.
Belangstelling?
De groepswoningen en zorgappartementen worden verhuurd door Omring. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig.
Omgeving
Hollewal vormt samen met verzorgingshuis Gollards Zorgcentrum Texel. De twee locaties liggen op een steenworp afstand van elkaar, midden in Den Burg. Diverse buurtvoorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer, zijn vlakbij.

Foto's

Hollewal1
Hollewal2

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237