Gerrie Knetemannlaan, Amsterdam

Gerrie Knetemannlaan 200/270, 1061 MC Amsterdam

Cordaan

Kleinschalig groepswonen voor ouderen met dementie

In stadsdeel West (Bos en Lommer), tussen de A10 West en het ringspoor van Amsterdam, de Jan van Galenstraat en de Erasmusgracht is een nieuwe woonwijk ontwikkeld rondom de bestaande voetbalvelden van VVA/Spartaan. De woonwijk "Laan van Spartaan" dankt zijn naam aan deze sportvelden. In de directe omgeving van de Laan van Spartaan ligt de dagelijkse Bos & Lommermarkt aan het vernieuwde Bos en Lommerplein. In het Erasmuspark en rond de Sloterplas kunt u heerlijk wandelen.

Op deze locatie heeft Cordaan zes woongroepen voor mensen met dementie (zes bewoners per groep), woningen voor mensen met een verstandelijke beperking en begeleid wonen voor mensen met psychiatrische of psychosociale problemen.

Op de woongroepen voor mensen met dementie wordt kleinschalige zorg geboden in een huiselijke en herkenbare omgeving. De individuele zorgvraag is het uitgangspunt, de kwaliteit van zorg en de kwaliteit van leven staan hoog in het vaandel. De bewoners leven zoveel mogelijk 'als thuis'. De bewoners van een woongroep vormen samen een huishouden en worden zoveel mogelijk betrokken bij het huishouden; boodschappen bestellen, koken, eten en lichte huishoudelijke activiteiten. Er is veel aandacht voor bewoners, meer privacy en vaak hebben bewoners een nauwe band met hun medebewoners.

Familie en vrienden zijn altijd welkom in de Gerrie Knetemannlaan. We nodigen hen uit deel te nemen aan dagelijkse activiteiten in de groepswoningen, speciale dagactiviteiten en uitstapjes.

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto (betaald parkeren).

Foto's

Cordaan Gerrie Knetemannlaan

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237