Friesma State, Grou

Oostergoostraat 52-54, 9001 CM Grou

Noorderbreedte B.V.

In het hart van Grou staat het nieuwe Friesma State. Het is een prachtig gebouw, vanwege de bijzondere vormen. Het is een gebouw waar gewoond en gewerkt wordt, dat levendigheid uitstraalt. Noorderbreedte – waar ook Nij Friesma Hiem in Grou onder valt – heeft ook een plek in Friesma State. Sinds september 2011 is het gebouw in gebruik genomen. Wat nog volgt is de bouw van 24 appartementen, die vlakbij Friesma State komen. Friesma State is onderdeel van Noorderbreedte. Kijk ook op www.noorderbreedte.eu

Wat biedt Noorderbreedte in Friesma State?

  • 7 groepswoningen voor mensen met dementie: In de groepswoningen op de 1e verdieping is plaats voor 42 ouderen met dementie, die 24 uur per dag zorg, toezicht en begeleiding nodig hebben.
  • Thuiszorg: In Friesma State hebben de medewerkers van Noorderbreedte Thuiszorg hun kantoor. Vanuit daar geven zij bij de mensen thuis thuiszorg.
  • Restaurant: in het midden van het gebouw is het restaurant eten&zo. De medewerkers van eten&zo staan voor u klaar. Of u nu uit Grou of omgeving komt, een familielid heeft wonen in Friesma State of om een andere reden in Friesma State komt: kom gerust langs in het prachtige restaurant in het midden van het gebouw. Eten & zo biedt u tal van mogelijkheden.

Kleinschalige zorg in de groepswoningen
Binnen de groepswoningen van Noorderbreedte is sprake van kleinschalige zorg. Dat wil zeggen dat de bewoners er in kleine groepen een zo normaal mogelijk leven leiden, in een voor hun veilige en prettige omgeving. Alle dagelijkse en huiselijke dingen die mensen hun leven gewend waren te doen, kunnen als het wenselijk en mogelijk is, worden voortgezet. Zo helpen bewoners als het mogelijk is mee met koken, afwassen en boodschappen doen. Ook worden er activiteiten georganiseerd die aansluiten bij de wensen en liefhebberijen van de bewoners.

Ook de woning, de huiskamer en de zitslaapkamer van de bewoner hebben een huiselijke uitstraling, zodat bewoners, hun familie en bezoekers zich snel ‘thuis’ zullen voelen.

Foto's

Noorderbreedte Friesma State

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237