Fendertshof, Fijnaart

Kerkring 21, 4793 ES Fijnaart

Surplus Zorg

In het centrum van Fijnaart vindt u woonzorgcentrum Fendertshof. Een bijzonder veelzijdig woonzorgcentrum. Goede zorg, ontspanning en contact. Het is hier allemaal binnen handbereik. Fendertshof biedt zorg in appartementen, kleinschalige woongroepen en dagbesteding. Daarnaast is Fendertshof een ontmoetingsplek in Fijnaart. Omwonenden zijn van harte welkom om iets te eten in ons Grand Café, gebruik te maken van de kapsalon of om deel te nemen aan activiteiten.

Appartementen
De appartementen zijn zeer ruim en luxe: er is een woonkamer met open keuken, één  of twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en bij een aantal appartementen een apart gastentoilet. U heeft alle ruimte om zelfstandig te wonen en voert de regie over uw eigen leven. Tegelijkertijd is de veiligheid van zorg en ondersteuning dichtbij.

Kleinschalig wonen
In de gezellige, huiselijke en kleinschalige woongroepen bieden wij zorg aan cliënten met dementie en aan cliënten met mentale en lichamelijke problemen. Cliënten hebben elk een eigen slaapkamer en maken gebruik van gezamenlijke woonkamers.

Foto's

Surplus Zorg Fendertshof

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237