Dijkveld, Rotterdam

Huniadijk 251, 3079 EG Rotterdam

Laurens

Dijkveld is een kleinschalig, 5 verdiepingen tellend woonzorgcentrum. Wonen, welzijn, diensten en zorg stemmen we af op individuele wensen en mogelijkheden van de klanten. Zo bepaalt elke klant de inhoud van zijn eigen agenda en behoudt daarmee zelf de regie wanneer hij daarin wordt bijgestaan door onze medewerkers en vrijwilligers.

Dat vinden we belangrijk: dat klanten zo lang mogelijk zelf de regie over hun leven behouden. Autonomie, betrokkenheid, waardigheid en wederkerig respect zijn dan ook belangrijke waarden waarin bewoners, medewerkers en vrijwilligers gezamenlijk optrekken. Klanten van Dijkveld kunnen bovendien rekenen op een zeer betrokken en actieve cliƫntenraad.

De buurt
Dijkveld staat in de wijk Hordijkerveld. De wijk ligt aan de zuidgrens van Rotterdam IJsselmonde. De buurt is groen, ruim opgezet, rustig en kent een grote verscheidenheid aan bewoners. Belangrijke voorzieningen zijn er in de nabije omgeving: winkels, openbaar vervoer en een buurthuis waar gezellige activiteiten worden georganiseerd. Tramlijn 2 brengt u snel bij station Rotterdam Lombardijen of het centrum van IJsselmonde. Met Tramlijn 20 komt u (zonder overstappen) in de Rotterdamse binnenstad.

Foto's

Laurens Dijkveld

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237