Den Hoogenban, Rotterdam

Van der Sasstraat 61, 3042 NM Rotterdam

Laurens

Woonzorgcentrum Den Hoogenban biedt een (tijdelijk) thuis aan mensen met dementie of met lichamelijke problemen die aanvullende zorg nodig hebben. Er heerst bij ons een gezellige en dorpse sfeer.

De buurt
Woonzorgcentrum Den Hoogenban ligt in de wijk Overschie, een historische wijk met gezellige winkelstraatjes en een oude kern met dorpse sfeer. Den Hoogenban is het enige woonzorgcentrum in de wijk, waardoor de huidige bewoners met name uit de buurt komen. U kunt zich voorstellen dat in het woonzorgcentrum een gemoedelijke dorpse sfeer heerst.

Het woonzorgcentrum is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur.

Waarom Den Hoogenban?
De locatie kenmerkt zich door de typisch dorpse sfeer van ‘ons kent ons’. Het huis is kleinschalig en onze medewerkers hechten belang aan persoonlijke aandacht en een prettige ambiance. De laatste jaren richt Den Hoogenban haar blik steeds meer naar buiten. De dienstverlening wordt ook buiten het eigen huis aangeboden. Er is een geheel vernieuwd restaurant waar bewoners en omwonenden gebruik van maken. Daarnaast zijn er verschillende voorzieningen, zoals een winkel, kapsalon en een pedicure.

Onze activiteitenbegeleiding draagt ook nog eens aanzienlijk bij aan het woonleefklimaat in Den Hoogenban. 

Foto's

Laurens Den Hoogenban

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237