De Wold-Rank, Winschoten

Torenstraat 36 a, 9671 EE Winschoten

Oosterlengte

Historie De Wold-Rank
De Wold-Rank is een woonvoorziening voor ouderen, die de grip op het leven dreigen te verliezen ten gevolge van psychische stoornissen of dementie. Het gaat om ouderen, die niet meer thuis kunnen wonen, maar nog niet toe zijn aan opname in een verpleeghuis. 
Algemeen
De Wold-Rank is een woonvoorziening voor ouderen, die de grip op het leven dreigen te verliezen ten gevolge van psychische stoornissen of dementie. Het gaat om ouderen, die niet meer thuis kunnen wonen, maar nog niet toe zijn aan opname in een verpleeghuis. De Wold-Rank is gevestigd in het woongebied Parkwijk in Winschoten.In het pand bevinden zich drie appartementen. Elk appartement biedt huisvesting aan acht bewoners. In De Wold-Rank wonen en leven ouderen in groepsverband, het proces in de groep heeft een positieve invloed op het ziekteproces en op het welzijn van het individu.
Het dagelijkse leven in De Wold-Rank
In De Wold-Rank staat de woon/leefsituatie centraal. Er wordt naar gestreefd de eigen levensstijl, voor zover mogelijk, te behouden. De bewoners worden gestimuleerd naar vermogen een bijdrage te leveren aan de huishoudelijke taken. Het dagelijks leven van de bewoner vindt met name in en rond de huiskamer plaats. Ontbijt, koffie en de warme maaltijd worden, zoals thuis, gezamenlijk klaargemaakt en genuttigd. Boodschappen halen kan in de supermarkt in Parkwijk, of samen met familie op zaterdag op de markt.

Informatie

  • 3 appartementen met huisvesting voor 24 personen

Foto's

Oosterlengte Old Wolde

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237