De Wieken, Delden

Molenstraat 1, 7491 BD Delden

CarintReggeland

Wanneer u niet meer zelfstandig kunt wonen, bijvoorbeeld vanwege uw gezondheid, kunt u besluiten te verhuizen naar een woonzorgcentrum. Midden in Delden vindt u Woonzorgcentrum De Wieken dat is ingericht op het verlenen van persoonlijke zorg en hulp. U heeft uw eigen appartement en doet zoveel mogelijk zelf, maar als u dat wenst kunt u hulp krijgen.

Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van wasverzorging, huishoudelijke ondersteuning, maaltijdvoorziening, verzorging, verpleging en begeleiding. Belangrijke welzijnsaspecten als veiligheid en een zinvolle dagbesteding staan bij ons hoog in het vaandel. De Wieken biedt naast verzorgingshuiszorg ook service en dienstverlening aan bewoners in de buurt. U zult binnen De Wieken dus regelmatig mensen aantreffen die hier niet wonen, maar die bijvoorbeeld wel deelnemen aan dagvoorziening, activiteiten of de maaltijd gebruiken in het restaurant.

In en om De Wieken
Woonzorgcentrum De Wieken bestaat uit 82 appartementen, een ruime binnenplaats met jeu de boulesbaan en diverse terrassen. Eveneens is er een grote gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd.

De Wieken ligt midden in het centrum van Delden aan de Molenstraat. Veel appartementen kijken uit op de gezellige hoofdstraat met gezellige winkels. U vindt een supermarkt en bank tegenover het woonzorgcentrum. Naast de goede busverbindingen naar omliggende plaatsen is er een station op loopafstand van De Wieken.

De Wieken heeft een nauwe band met het nabijgelegen Woonzorgcentrum St. Elisabeth, een verpleeghuis voor mensen met lichamelijke of geestelijke klachten.

Foto's

CarintReggeland Wieken

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237