De Trambaan, Nieuwe Niedorp

Koperwiek 30, 1733 BA Nieuwe Niedorp

Woonzorggroep Samen

Begin maart 2012 zijn we van Winkelmade te Winkel verhuisd naar het ultranieuwe Woon-en Zorgcomplex De Trambaan in Nieuwe Niedorp. Naast verschillende vormen van ouderenzorg die we als woonzorggroep aan onze cliënten verlenen, kent het complex een enorme veelzijdigheid met praktisch alle voorzieningen binnen handbereik. Een complex met veel mogelijkheden, waarin we de visie 'zo gewoon mogelijk wonen' nastreven.
 
Zo wordt De Trambaan alle zorg aangeboden die nodig is, extramurale zorg, intramurale verzorgingshuiszorg en intramurale (verpleeghuis)zorg met behandeling. De Trambaan biedt ruimte aan 77 appartementen, waar in 28 appartementen intramurale zorg verleend wordt. Tevens zijn binnen De Trambaan drie kleinschalige woningen waar in totaal 18 cliënten wonen met een verpleeghuisindicatie.
 
De faciliteiten van De Koppeling staan niet alleen ter beschikking van haar eigen cliënten; ook bewoners uit de wijk kunnen er een beroep op doen. De wisselwerking die daardoor op gang komt met de omgeving, maakt De Koppeling tot wat zij moet zijn: een levendig centrum in de samenleving.
 

Foto's

Woonzorggroep Samen De Trambaan

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237