De Raak, Amsterdam

Dr. H. Colijnstraat 431-447, 1067 CE Amsterdam

Amsta

In de Amsterdamse wijk Geuzenveld is de kleinschalige woonvoorziening De Raak gevestigd. In deze ruim opgezette locatie biedt Amsta groepswonen voor ouderen met dementie.

Kleinschalig wonen
De Raak biedt een rustige en huiselijke woonomgeving intensieve zorg aan ouderen met dementie. Bewoners vormen in groepen van zes, onder begeleiding, een gezamenlijk huishouden. Iedere bewoner beschikt over een eigen zit/ slaapkamer en een badkamer. Gezamenlijk delen zij een huiskamer met open keuken. Daarnaast zijn er in het gebouw gemeenschappelijke ruimtes voor dagbesteding, fitness en gezamenlijke activiteiten.

Huiselijk en herkenbaar
In De Raak wordt u ondersteund bij het leiden van uw leven zoals u dat voorheen gewend was. Gastvrijheid staat centraal. Familie of vrienden kunnen binnenvallen wanneer zij willen. Blijven eten? Geen probleem. De sfeer is huiselijk en herkenbaar, het gewone leven staat voorop. De omgeving, groepsgrootte en de woon- zorgbegeleiding is er op gericht dat u zo min mogelijk last hebt van de beperkingen ten gevolge van uw ziekte.

Foto's

Amsta Logo

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237