De Open Waard, Oud-Beijerland

Molenaar 1, 3262 DE Oud-Beijerland

Alerimus

Zorginstelling de Open Waard is gelegen aan de Molenaar in Oud-Beijerland (in de wijk Zoomwijck) te midden van een groene omgeving in een fraaie woonwijk. Direct tegenover het zorgcentrum is een winkelcentrum gelegen waar het de gehele dag een gezellige drukte is die de leefbaarheid ten goede komt.

De Open Waard is een zorginstelling met woonruimte voor 63 bewoners. Er zijn 60 appartementen beschikbaar voor cliënten die AWBZ-geïndiceerd zijn met de functie Verblijf en voor tijdelijk verblijf (kortdurende opname) hebben wij 3 plaatsen beschikbaar.

Aangrenzend aan de zorginstelling zijn 90 aanleunwoningen gesitueerd. Ook als u hier woont of komt te wonen kunt u zorg bekomen van Alerimus. Tussen de bewoners van de aanleunwoningen en de bewoners van de Open Waard bestaat de nodige interactie door de activiteiten die voor hen worden georganiseerd of door het restaurantbezoek. Kortom, in de Open Waard hangt een gezellige sfeer waar men elkaar vindt, ontmoet en u al gauw bekende gezichten ziet.

Bij de Open Waard is ruime parkeergelegenheid voor bezoekers en is het openbaar vervoer binnen handbereik. Er is een bushalte aan de Zoomwijcklaan, met zeer goede busverbindingen naar het centrum van Oud-Beijerland of Rotterdam Zuidplein op ongeveer 150 meter loopafstand.

In de Open Waard is op de 1e verdieping de fysiotherapie praktijk van drs. J.E. Geensen gevestigd.

Andere activiteiten waar u voor terecht kunt in de Open Waard zijn de computercursussen die gegeven worden in ons Senioren Computer Centrum en biljarten.

Er zijn plannen in voorbereiding om op vrij korte termijn te komen tot vervangende nieuwbouw van de Open Waard. De “nieuwe” Open Waard zal op ongeveer dezelfde locatie gebouwd worden.

Foto's

Alerimus de Open Waard

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237