De Molenkamp, Oldenzaal

Monnikstraat 33, 7571 CW Oldenzaal

Zorggroep Sint Maarten

Molenkamp ligt in het centrum van Oldenzaal. Het woon- en zorgcentrum heeft een capaciteit van 95 appartementen waar verzorging geboden wordt. Daarnaast zijn er binnen de Molenkamp nog 28 appartementen die geschikt zijn voor verpleging. Tenslotte heeft de Molenkamp 10 plaatsen voor dagopvang. Het centrum beschikt verder over 19 inleunwoningen voor zelfstandig wonende ouderen. Via een loopbrug zijn de 30 aanleunwoningen van "Het Anker" met De Molenkamp verbonden. Op loopafstand ligt bovendien "De Wieken", een complex met nog eens 28 aanleunwoningen. 

 

  

 

 


Losser, St. Maartens-Stede
 

 

 

Weerselo, Huize St. Jozef

 


Denekamp, St. Gerardus Majella

 

 

 

Zutphen, De Polbeek
 

 

De Molenkamp
 

 

De Molenkamp ligt in het centrum van Oldenzaal. Het woon- en zorgcentrum heeft een capaciteit van 95 appartementen waar verzorging geboden wordt. Daarnaast zijn er binnen de Molenkamp nog 28 appartementen die geschikt zijn voor verpleging. Tenslotte heeft de Molenkamp 10 plaatsen voor dagopvang. Het centrum beschikt verder over 19 inleunwoningen voor zelfstandig wonende ouderen. Via een loopbrug zijn de 30 aanleunwoningen van "Het Anker" met De Molenkamp verbonden. Op loopafstand ligt bovendien "De Wieken", een complex met nog eens 28 aanleunwoningen.Daarnaast biedt de Molenkamp, in het Hospice Holos, Hospicezorg.

 

 

 

 


Joure, St. Theresia

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


Losser, St. Maartens-Stede

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Weerselo, Huize St. Jozef

 


Denekamp, St. Gerardus Majella

 

 

 

Zutphen, De Polbeek
 

 

De Molenkamp
 

 

De Molenkamp ligt in het centrum van Oldenzaal. Het woon- en zorgcentrum heeft een capaciteit van 95 appartementen waar verzorging geboden wordt. Daarnaast zijn er binnen de Molenkamp nog 28 appartementen die geschikt zijn voor verpleging. Tenslotte heeft de Molenkamp 10 plaatsen voor dagopvang. Het centrum beschikt verder over 19 inleunwoningen voor zelfstandig wonende ouderen. Via een loopbrug zijn de 30 aanleunwoningen van "Het Anker" met De Molenkamp verbonden. Op loopafstand ligt bovendien "De Wieken", een complex met nog eens 28 aanleunwoningen.

Daarnaast biedt de Molenkamp, in het Hospice Holos, Hospicezorg.

 

Foto's

Sint Maarten De Molenkamp

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237