De Hoek, Rotterdam

Klamdijk 151-179, 3079 EZ Rotterdam

Laurens

De Hoek (gevestigd op de Klamdijk 151-179) is een kleinschalig woonproject voor jongere mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Zij kunnen in De Hoek beschermd wonen, dankzij individueel afgestemde zorg, begeleiding en ondersteuning. Onze zorg, diensten en service stemmen we af op de wensen en mogelijkheden van de bewoners. Zij worden dan ook persoonlijk begeleid door hun eigen contactverzorgende. We maken daarbij gebruik van het model 'Hooi op je Vork'.

De buurt
Het woongebouw De Hoek staat schuin achter woonzorgcentrum Dijkveld in de wijk Hordijkerveld. De wijk ligt aan de zuidgrens van Rotterdam IJsselmonde. De buurt is groen, ruim opgezet, rustig en kent een grote verscheidenheid aan bewoners. Alle belangrijke voorzieningen zijn om de hoek: winkels, openbaar vervoer en een buurthuis waar gezellige activiteiten worden georganiseerd. Tramlijn 2 brengt bewoners en bezoekers snel naar station Rotterdam Lombardijen of het centrum van IJsselmonde. Met tramlijn 20 komt u (zonder overstappen) in de Rotterdamse binnenstad.

We nemen samen met andere organisaties actief deel aan activiteiten en projecten die er op zijn gericht het sociaal-cultureel klimaat in de wijk op te waarderen. Waar mogelijk dragen wij bij in diensten en services aan omwonenden. 

Foto's

Laurens Logo

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237