De Bron, Schagen

Kogerlaan 36a, 1741 DA Schagen

Woonzorggroep Samen

De Bron heeft in 1999 haar deuren geopend. Het zorgcentrum aan de Kogerlaan in de wijk Hoep-Noord in Schagen biedt ruimte aan 110 bewoners. De Bron is verbonden met Weideveld, een modern complex bestaande uit 62 seniorenwoningen. Hoewel de bewoners van deze woningen volledig zelfstandig leven, kunnen zij wel gebruik maken van de zorgverlening en de vele faciliteiten van het zorgcentrum.
 
De Bron biedt een breed pakket aan zorgverlening, begeleiding en ondersteuning. De eigen zelfstandigheid en verantwoordelijkheid vormen daarbij steeds het uitgangspunt. Voor de medewerkers en vrijwilligers van De Bron staat de kwaliteit van het bestaan van de cliënten centraal. Zij kunnen dan ook rekenen op professionele zorg, respect voor de privacy en menselijke warmte in een huiselijke omgeving en een informele sfeer. Een ieder is vrij in zijn opvattingen, levenswijze en levensbeschouwing.
 
Het zorgcentrum ligt vlakbij de kern van het Noord-Hollandse stadje Schagen. Bezoekers omschrijven De Bron wel eens als ‘een dorpje in de stad'. Bewoners, vrijwilligers en medewerkers komen er graag en vinden dagelijks hun weg vanuit de royale een- en tweekamerappartementen naar het lichte binnenplein met z'n winkeltje, de knusse ontmoetingsruimte De Carrousel of naar een kopje thee op het terras voor het gebouw. In De Bron heerst een sfeer van open deuren, respect, tijd en ruimte voor elkaar. 

Foto's

Woonzorggroep Samen Zorgcentrum De Bron

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237