De Aarhof, Rotterdam

Aar 193, 3068 HA Rotterdam

Laurens

De Aarhof is een klein woonzorgcentrum in de deelgemeente Prins Alexander. Bij ons zijn naast bewoners ook veel bezoekers uit de buurt te vinden. Zij kunnen niet alleen voor zorg, maar ook voor diensten en activiteiten bij ons terecht.

De buurt
Woonzorgcentrum De Aarhof ligt in de wijk Zevenkamp, vlakbij het gezellige winkelcentrum Ambachtsplein. De buurt is in de jaren ‘70 ontstaan als buitenwijk van het toenmalige centrum van Rotterdam. Het is een groene, rustige buurt met een multiculturele bevolking. Ons woonzorgcentrum staat vlakbij het recreatiegebied de Rottemeren. Er is voldoende parkeergelegenheid, zowel bij De Aarhof als in de buurt. Metrostation Ambachtsland ligt op loopafstand.

Waarom De Aarhof?
De Aarhof kent een warme, gastvrije sfeer en heeft een kleurrijke uitstraling. Bij ons vindt u een mix aan culturen. Zo hebben wij onder andere een inloopcentrum voor Surinaamse ouderen. Daarnaast kent de Aarhof een actieve cliëntenraad en een ontspanningcommissie, die een grote bijdrage leveren aan het goede woonleefklimaat.

Ook buurtbewoners, zowel in de omgeving als in het naastgelegen wooncentrum, kunnen bij ons terecht voor zorg en dienstverlening. In de serviceflats houdt een van onze klantenadviseurs regelmatig spreekuur over thuiszorgmogelijkheden. Verder zijn er plannen voor de bouw van een gezondheidscentrum, waar zowel huisartsen als behandeldiensten (zoals een fysiotherapeut of een diëtist) hun intrek zullen nemen.

Foto's

Laurens De Aarhof

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237