CarintReggeland St. Elisabeth, Delden

Langestraat 74, 7491 AJ Delden

CarintReggeland

Iedereen voelt zich het prettigst in zijn eigen omgeving. Toch zijn er situaties waarin de overstap naar een verpleeghuis wenselijk is. Revalidatie of complexe intensieve zorg zijn daar voorbeelden van. In St. Elisabeth kunt u vertrouwen op de continuïteit en kwaliteit van 24-uurs zorgverlening.

In en om Woonzorgcentrum St. Elisabeth
Woonzorgcentrum St. Elisabeth is een verpleeghuis voor mensen met lichamelijke of geestelijke klachten. In het woonzorgcentrum zijn verplegers, verzorgers en huisartsen aanwezig. St. Elisabeth biedt ook paramedische zorg. Dit is zorg die tot doel heeft de bewoners weer zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychische hulp. Binnen onze zorg werken we nauw samen met het aangrenzende verzorgingshuis De Wieken.

St. Elisabeth is gelegen in het centrum van Delden. De bushalte voor de streekbus en winkels liggen in de onmiddellijke nabijheid. Het NS-station in Delden ligt op ongeveer een kilometer afstand van het verpleeghuis.

Foto's

CarintReggeland St Elisabeth

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237