Careyn De Prinses, Utrecht

Prinses Margrietstraat 31, 33 en 35, 3554 GA Utrecht

Careyn

Verspreid over drie woonlagen heeft elke bewoner een eigen appartement met sanitaire voorziening, ingericht met eigen meubilair. Elke woonlaag telt een woongroep van zes bewoners waar gedurende de dag, avond en nacht een verzorgende aanwezig is. Er is een gezamenlijke huiskamer/keuken waar door de medewerkers zelf gekookt wordt.
De medewerkers zijn verantwoordelijk voor het welbevinden van de bewoners en het huishouden. Zorgmedewerkers en welzijnsmedewerkers betrekken waar mogelijk de bewoners bij het huishouden. Verder organiseren zij er verschillende activiteiten. Bij alle activiteiten en zorg vormen de gewoontes en belevingswereld van de bewoner het uitgangspunt.

De zorgmedewerkers krijgen ondersteuning van een specialist ouderengeneeskunde (arts) en wanneer vermeld in het zorgleefplan ook van andere professionals (zoals bijvoorbeeld een fysiotherapeut).
De afspraken in het zorgleefplan komen tot stand in samenspraak tussen professionals en mantelzorgers. 

Bijzonder aan De Prinses is een woonlaag met 13 mantelzorgwoningen, bijvoorbeeld bestemd voor (echt)paren van wie een van de partners een zorgvraag heeft of de partner van een bewoner die woont op de 3e etage. Vanuit Careyn kan op diverse manieren ondersteuning geboden worden.

Foto's

Careyn-De-Prinses

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237