Borrendamme Allévo, Zierikzee

Scheldestraat 2, 4301 VC Zierikzee

Allevo

Zorgcentrum Borrendamme ligt in de ‘groene schil’ rondom het oude stadshart van Zierikzee. Een gebied volop in ontwikkeling met de bouw van ‘waterwijk’ en de nieuwe inrichting van het terrein van Borrendamme. Het zorgccentrum ligt dicht bij winkels en de kinderboerderij, in de buurt Poortambacht.

Buurtfunctie
Borrendamme heeft al een buurtfunctie voor Poortambacht met onder andere een internetcafé en seniorenbioscoop. Deze buurtfunctie zal toenemen op het moment dat Borrendamme herbouwd wordt.

Wonen in het zorgcentrum
In het zorgcentrum heeft iedereen zijn eigen appartement, dat zelf wordt ingericht en waar men thuis is. De zorg is aanwezig wanneer dat nodig is en voor sociale contacten hoeft men de deur niet uit. De bewoners kunnen deelnemen aan de activiteiten in de gezamenlijke ruimte: van koffiedrinken tot fitness. In huis naar de kapper gaan, kleine boodschapjes doen en er voor kiezen de maaltijd in het restaurant te gebruiken.

Zorg met de handen op de rug
Wij nemen mensen geen dingen uit handen die ze zelf kunnen doen. Het kan zijn dat iemand er lang over doet om knoopjes van zijn of haar kleding dicht te doen. Maar het lukt uiteindelijk wel en dat geeft voldoening.

Nieuwbouw
Momenteel wordt er gebouwd aan de nieuwbouw van Borrendamme.

Foto's

Borrendamme Allévo

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237