Borgstede, Barendrecht

Marjoleinlaan 43, 2991 HP Barendrecht

Laurens

Woonzorgcentrum Borgstede wil bewoners zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen. Natuurlijk bieden we daarbij wel de helpende hand en staan wij klaar met professionele en persoonlijke zorg- en dienstverlening. Niet alleen in het verzorgingshuis zelf, maar ook in de buurt eromheen. Daarnaast biedt Borgstede mensen met dementie een prettige en veilige woonomgeving.

De buurt
Borgstede ligt midden in het centrum van Barendrecht, op een prachtige groene locatie nabij het winkelcentrum. Bij Borgstede is voldoende parkeerruimte. Ook zijn er parkeerplaatsen beschikbaar voor invaliden. De bushalte is op loopafstand.

Waarom Borgstede?
In Borgstede heerst een prettige sfeer, waardoor mensen zich snel thuis voelen. Er is echt sprake van een dorpse cultuur; zowel bewoners als medewerkers hebben hun wortels in Barendrecht en Heerjansdam. Vrijheid en privacy staan bij ons hoog in het vaandel. Wij ondersteunen bewoners zelfstandig te blijven, maar bieden ook intensieve zorg als dat nodig is. Mensen kunnen daardoor in hun eigen vertrouwde woning blijven. Mensen met dementie wonen bij ons met maximaal acht personen in één woning. Binnen de woning heeft iedereen een eigen zit/slaapkamer die naar eigen smaak kan worden ingericht.

Foto's

Laurens Borgsate

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237