Arcadia, Rotterdam

Apollostraat 163, 3054 TB Rotterdam

Laurens

Arcadia is een woonzorgcentrum in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek waar mensen terecht kunnen voor diverse soorten zorg. Ons belangrijkste uitgangspunt daarbij is dat klanten zo zelfstandig mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen blijven voeren.

De buurt
Woonzorgcentrum Arcadia ligt in het zogeheten ‘110 Morgen’, een wijk in een polder aan de noordzijde van de dorpskern van Hillegersberg. De ligging vlakbij een oude, gezellige dorpsstraat zorgt voor extra sfeer. Dankzij de vele nieuwbouwprojecten zal de buurt naast haar karakteristieke elementen ook een modern karakter krijgen.

Arcadia is rustig gelegen. Winkels zijn dichtbij en er is de mogelijkheid om in een mooie omgeving te wandelen. De locatie is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabije omgeving. De bus- en tramhalte liggen op ongeveer tien minuten loopafstand.

Naast het woonzorgcentrum ligt de Parkflat Arcadia met 125 luxe appartementen voor zelfstandig wonende ouderen. Zij kunnen ook gebruikmaken van de zorg- en dienstverlening van Laurens. De zelfstandige woningen worden verhuurd door WoonCompas.

Foto's

Laurens Arcadia

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237