Antoniushof, Waalwijk

Vredesplein 100, 5142 RT Waalwijk

Stichting MaasDuinen


Antoniushof is een modern woonzorgcentrum in hartje Waalwijk. Gebouwd in een carré, met in het midden een beschutte tuin waar de vogels in de volière het hoogste lied zingen. Midden in de samenleving, dat is precies datgene wat Antoniushof uitstraalt.

Het gebouw staat recht tegenover het Theater De Leest. Aan hetzelfde plein grenst ook het busstation. De markt en het winkelcentrum zijn op loopafstand. Toch is parkeren geen enkel probleem, want Antoniushof beschikt over een eigen, ruim parkeerterrein.

Antoniushof biedt een breed scala van voorzieningen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat u het heft zo lang mogelijk in eigen handen houdt. In een omgeving waar u zich thuis voelt.

Antoniushof is bovendien van alle gemakken voorzien en heeft ook permanent cameratoezicht. Er is een winkeltje en een kapsalon gevestigd en er kan gebruik gemaakt worden van de fysioruimte met een fysiotherapeut. Een schoonheidsspecialiste, de bank, de opticien en de tandtechnicus komen op afspraak aan huis. Ook een kapel ontbreekt niet. In de centrale ontmoetingsruimte treffen cliënten en oudere dorpsbewoners elkaar. Deze ruimte doet tevens dienst als seniorenrestaurant.
 

Foto's

antoniushof01

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237