Antonius Binnenweg, Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GC Rotterdam

Laurens

Antonius Binnenweg is één van de eerste zorgcentra die Laurens in de stad Rotterdam heeft opgezet. Naast een centrum voor revalidatie en kortdurende specialistische zorg, is het een geliefd ontmoetingspunt voor bewoners uit de omgeving. Onze grote stadstuin biedt veel rustige en idyllische plekken om van te genieten.

De buurt
Antonius Binnenweg ligt midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Dat betekent dat veel voorzieningen op loopafstand te vinden zijn: winkels, musea, openbaar vervoer, maar ook theaters en bioscopen. De locatie is bijzonder goed bereikbaar: de tram en metro stoppen voor de deur en we hebben een eigen parkeerterrein.

Waarom Antonius Binnenweg?
Onze veelal tijdelijke bewoners hebben diverse achtergronden. Onze eigentijdse voorzieningen en activiteitenaanbod zijn al net zo gevarieerd. Het gebouw is recentelijk gerenoveerd en er hangt een gezellige sfeer. Alledaagse zaken vinden bij ons zo plaats dat ze klanten helpen bij hun revalidatie. Ook ons restaurant is zodanig ingericht dat bewoners er zelfstandig gebruik van kunnen maken. Overal is aan gedacht: van extra brede gangpaden en extra ruimte aan tafel voor rolstoelen tot een verlaagd uitgiftebuffet en aangepaste opscheplepels.

Wij werken nauw samen met ziekenhuizen. Medewerkers met verschillende specialisaties werken samen om de zorg en behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen, afgestemd op ieders persoonlijke omstandigheden.

Foto's

Laurens Antonius Binnenweg

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237