Amaris Zuiderheide, Hilversum

Diependaalselaan 337, 1215 KG Hilversum

Amaris Zorggroep

Bij woonzorgcentrum Amaris Zuiderheide kunt u een totaalpakket qua zorg- en dienstverlening afnemen. Alle bewoners uit de wijk kunnen hier gebruik van maken.

U vindt ons uniek gelegen zorgcentrum in zuidwest Hilversum. Aan de voorzijde ervaart u de levendigheid van de Diependaalselaan. Aan de achterzijde vindt u een besloten binnentuin aan met een zonnig terras en een mooie vijverpartij.Ook verzorgen we een activiteitenaanbod waar iedereen zich voor kan aanmelden.

Woningaanbod

Amaris Zuiderheide heeft 193 zorgappartementen. Grotendeels eenpersoons appartementen, maar ook een aantal tweepersoons appartementen. Daarnaast hebben we 16 bedden voor tijdelijke opname. Ook vindt u op het terrein van Amaris Zuiderheide 183 aanleunwoningen. De meeste aanleunwoningen zijn door middel van een overdekte gang verbonden met het woonzorgcentrum.

Thuiszorg

Wilt u graag thuis blijven wonen, maar vallen sommige zorgtaken u zwaar? Amaris Zuiderheide levert thuiszorg onder de naam Amaris Thuis in Hilversum en omgeving. Amaris Thuis levert ook zorg in de aanleunwoningen naast Amaris Zuiderheide.

Diensten en activiteiten

Naast zorgdiensten biedt Amaris Zuiderheide een uitgebreid aanbod activiteiten en voorzieningen, waar u ook als omwonende gebruik van kunt maken. U kunt bijvoorbeeld mee-eten in ons restaurant of een afspraak maken met de kapper.

Foto's

Amaris Zuiderheide

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237