Amaris Woonzorgcentrum Voor Anker, Huizen

Oranje Nassauplein 100, 1272 KV Huizen

Amaris Zorggroep

Amaris Voor Anker is al 55 jaar deskundig op het gebied van zorg, wonen en welzijn. We garanderen u professionele zorg afgestemd op uw wensen en behoeften. Bij u thuis of in het woonzorgcentrum.

Woonzorgcentrum

Amaris Voor Anker biedt u zowel verzorgingshuis- als verpleeghuiszorg. We hebben ruim 100 woningen. Er zijn zowel één- en tweekamerappartementen beschikbaar. Ook heeft Amaris Voor Anker allerlei zorgwoningen en seniorenwoningen. Deze woningen vindt u in de complexen Oranje Nassauplein, de Pastoriehof, de Oranjehof, en Op de Ree. Bij ons vindt u wat u zoekt!

Thuiszorg

Wilt u graag thuis blijven wonen, maar vallen sommige zorgtaken u zwaar? Amaris Voor Anker levert thuiszorg onder de naam Amaris Thuis in Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren. Amaris Thuis levert ook thuiszorg in de zorgwoningen naast Amaris Voor Anker.

Diensten en activiteiten

Naast zorgdiensten biedt Amaris Voor Anker een uitgebreid aanbod activiteiten en voorzieningen. Ook als omwonende bent u van harte welkom. U kunt bijvoorbeeld mee-eten in ons restaurant of maaltijden thuis laten bezorgen.
 

Foto's

Amaris Voor Anker

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237