Aesopus, Rotterdam

Aesopusplaats 2, 3076 BA Rotterdam

Laurens

Verpleeghuis Aesopus helpt mensen met psychiatrische of psychische problemen die door fysieke beperkingen zorg nodig hebben. Sommige klanten hebben een verslavingsachtergrond.

De buurt
Ons verpleeghuis staat in de wijk Lombardijen aan een rustig plein en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Lombardijen is makkelijk te bereiken. Veel wijkbewoners zetten zich actief in voor de buurt (het zogeheten ‘Opzoomeren’). Een aantal van hen doet ook vrijwilligerswerk bij Aesopus. In de omgeving van Aesopus ligt de Spinozaweg met een aantal winkels en winkelcentrum Keizerswaard.

Waarom Aesopus?
De locatie is ruim opgezet. Recentelijk is er een prachtige nieuwe tuin rondom het pand aangelegd. Bewoners, medewerkers en buurtbewoners hebben samen aan het ontwerp gewerkt. Alle betrokkenen zijn verheugd met het resultaat: de tuin is een heerlijke plek om te werken en recreëren in de buitenlucht. Verder kunnen wij onze klanten indien nodig 24-uurs verpleeghuiszorg bieden. De zorg is kleinschalig opgezet in de vorm van compacte woongroepen.

Foto's

Laurens Aesopus

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237