ActiVite Liduina, Warmond

Herenweg 50, 2361 ES Warmond

ActiVite

ActiVite Liduina is gelegen in het hart van het groene, pittoreske, watersportdorp Warmond. Het huis staat bekend om haar vriendelijke, gezellige sfeer en de plezierige en respectvolle manier waarop bewoners, medewerkers en vrijwilligers met elkaar omgaan. 

Genieten van het leven naast het wooncomfort. In ActiVite Liduina gaan we uit van uw wensen en behoeften. Wij bieden hulp bij de dingen die u niet meer kunt, maar stimuleren uw zelfstandigheid. De goede zorg, de activiteiten en uitstekende keuken maken het wonen (zorgappartementen) en leven in ActiVite Liduina aangenaam.

Appartementen

De knusse appartementen zijn voorzien van een keukenblok met een waterkoker en een badkamer. Er is een alarminstallatie aanwezig. Via een knop in de wand of een halszender kunt u in contact komen met een medewerker. De badkamer is voorzien van een douche met wastafel. U kunt uw eigen spullen van thuis meenemen. Alleen het bed moet een seniorenbed zijn. Dit in verband met eventuele (toekomstige) zorg die u krijgt.

Voorzieningen

Maaltijden
Uw broodmaaltijden kunt u zelf in het winkeltje kopen. Binnen Liduina vindt op maandag, dinsdag,woensdag, donderdag envrijdag de Open Eettafel plaats. In uw  appartement eten kan natuurlijk ook. De maaltijd is op basis van een keuzemenu en wordt dan op uw appartement bezorgd.

Activiteiten
Liduina organiseert een keur aan verschillende activiteiten zoals,  gezamenlijke maaltijden, filmmiddagen, bingomiddagen, muziekavonden, etc.
 

Foto's

Activite de Liduina

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237