ActiVite De Ommedijk, Leiderdorp

Ommedijk 120, 2353 GN Leiderdorp

ActiVite

Zelfstandig wonen

In De Ommedijk zijn 50 appartementen. Ieder appartement heeft een aparte woon-, slaap- en badkamer. In de woonkamer zit een keukenblok met kastjes.

De dingen die u zelf nog kunt doen en waar u ondersteuning bij nodig heeft, worden met u besproken en vastgelegd in een persoonlijk zorgleefplan. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat u zich thuis voelt  in ons woonservicecentrum en dat u zoveel mogelijk het leven kunt leiden zoals u dat gewend bent. Als wij weten wat u belangrijk vindt, kunnen wij  daar hun werkzaamheden en omgang met u op afstemmen.

Alle appartementen hebben een alarmsysteem. Via een knop in de wand of een halszender kunt u, in geval van nood, altijd in contact komen met een medewerker.

Groepswoningen

In De Ommedijk zijn in totaal vier groepswoningen voor totaal 28 bewoners met dementie. Er is een grote huiskamer met een keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer.

Vrijheid

ActiVite streeft ernaar dat u zich thuis voelt in het woonservicecentrum. U kunt uw woning in uw eigen stijl inrichten en naar wens deelnemen aan diverse activiteiten zoals handwerken, schilderen, gym of uitjes buiten de deur.

Foto's

Activite de Ommedijk

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237