Aafje Schiehoven-Wilgenplas, Rotterdam

Hamakerstraat 77, 3052 JA Rotterdam

Aafje

Schiehoven-Wilgenplas ligt aan de rand van de groene wijk Schiebroek. Het bestaat uit twee huizen, één voor verzorging en één voor verpleging, verbonden door een glazen luchtbrug. In het huis vindt u diverse voorzieningen en faciliteiten zoals een winkel, fysiotherapie, ergotherapie en meer. Ook is er een prachtige tuin met allerlei kleinvee zoals bokjes en ganzen. In het zonnetje is het hier heerlijk vertoeven.

Informatie
Kenmerken
Foto's
Behandeling
Routebeschrijving


Bewoners en zorg

In Schiehoven-Wilgenplas komen verschillende bewoners en gasten samen. Mensen met een lichamelijke handicap en mensen die lichte of uitgebreide zorg nodig hebben. Onze zorg varieert van tijdelijke opname, bijvoorbeeld na een operatie in het ziekenhuis, tot alleen een dagbehandeling en permanent verblijf.

Activiteiten

In Schiehoven-Wilgenplas zijn er veel leuke activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Ook buurtbewoners komen regelmatig naar onze activiteiten en bezoeken de brasserie ‘Onder de Wilgen’ voor een lekker kopje koffie of te thee. Zo is er altijd gezelligheid te vinden. Daarnaast kunt u heerlijk eten in de brasserie. Wij serveren u verschillende gerechten, bijvoorbeeld een warme maaltijd, een kop verse soep of andere kleine snacks

Bijzonderheden
• Schiehoven-Wilgenplas heeft een gezellige en levendige begane grond met diverse faciliteiten, zoals een kapper, brasserie, winkel, bibliotheek en internet.
• Er is een prachtige, grote tuin waar u heerlijk kunt zitten. Kleine dieren, zoals kippen en konijnen, geven extra gezelligheid.
• U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten. Er is een ruim activiteitenaanbod met verschillende thema’s waaruit u kunt kiezen. Bovendien is er een groot tv scherm aanwezig.
• Alle behandelaars vindt u onder één dak. Op hetzelfde adres bezoekt u bijvoorbeeld de fysiotherapeut of ergotherapeut. Ook komen de opticien en tandarts regelmatig langs bij Schiehoven-Wilgenplas. Dat scheelt weer een ritje voor u.
• Voor ouderen met dementie zijn kleine, knusse wooneenheden ingericht. Voor hen organiseren we speciale activiteiten en hebben we een snoezelruimte.
• Wilt u graag een kerkdienst bijwonen? Dat kan. Er zijn geestelijke verzorgers aanwezig en er worden regelmatig kerkdiensten gehouden.

Ook wanneer u tijdelijk bij ons verblijft, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Naast goede zorg en behandeling staan persoonlijke aandacht, sociale contacten en een zinvolle dag centraal in Schiehoven-Wilgenplas. 
 

Foto's

Aafje Schiehoven - Wilgenplas

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237