Aafje De Twee Bruggen, Rotterdam

Pascalweg 41, 3076 JK Rotterdam

Aafje

De Twee Bruggen is een baken in IJsselmonde. Het complex ligt aan de Pascalweg, vlakbij de drukke winkelstraat de Spinozaweg. In het restaurant is een bescheiden aanbod van artikelen aanwezig. Het huis beschikt over verschillende faciliteiten en diensten; er is een kapsalon, pedicure en een schoonheidsspecialiste zodat bewoners altijd goed voor de dag kunnen komen.

Fysiotherapie en ergotherapie kunnen ook worden afgenomen. Bewoners kunnen één keer in de week naar een gezamenlijke kerkdienst, voor mensen die er behoefte aan hebben kan een geestelijk verzorger ingeschakeld worden.

Bewoners en Gasten

In dit huis wonen ouderen met een lichamelijke handicap of belemmering. Tijdelijk of permanent. Uitdaging in De Twee Bruggen is om zo goed mogelijk om te gaan met deze lichamelijke hindernissen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals bingo, rolstoeldansen, klaverjassen, een zomermarkt en verschillende optredens. Wijkbewoners zijn geziene gasten bij onder meer de wijkvierdaagse en in het restaurant. Het restaurant is dan ook de ontmoetingsplek bij uitstek. [Buurt]bewoners komen samen voor een praatje, hapje en drankje. Het restaurant is ook ’s avonds open.

Bijzonderheden

Kenmerkend van De Twee Bruggen is de mooie, beschutte binnentuin waar je heerlijk kunt zitten wanneer de zon schijnt. Ouderen met spraakproblemen (afasie) kunnen hiervoor naar het nabijgelegen Afasie Trainingscentrum in seniorencomplex ’t Lichtpunt. Het huis beschikt tevens over eenpersoonskamers.
 

Foto's

Aafje de Twee Bruggen

Er zijn nog geen beoordelingen op deze woning gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

 
Contact aanbieder
237