Medewerkers Samen genomineerd voor V&VN Zorgaward

24-06-2013

Marleen Pauw en Klaaske Enthoven, twee medewerkers van Samen, zijn genomineerd voor de V&VN Zorgaward 2013. Klaaske en Marleen volgen beide de opleiding tot verzorgende IG. Tijdens hun opleiding hebben zij samen met twee medeleerlingen de ‘Activiteitenwaaier voor verzorgenden' ontwikkeld. Met dit project zijn zij één van de vijf genomineerden voor de V&VN Zorgaward.

Activiteitenwaaier voor Verzorgenden
Het afstudeerproject van Klaaske en Marleen was ‘Activiteitenwaaier voor elke verzorgende een inspiratiebron'. Welzijn gaat steeds meer bij het takenpakket van een verzorgende IG horen. Met twee medeleerlingen ontwikkelden Marleen en Klaaske een workshop, waarin deelnemers hun eigen activiteitenwaaier met welzijnsactiviteiten voor cliënten kunnen samenstellen. De droom van Klaaske, Marleen en hun projectgenoten is dat elke verzorgende straks naast haar verbandschaar een activiteitenwaaier in haar schortzak heeft zitten.

V&VN Zorgaward
De V&VN Zorgaward is de prijs voor het beste vernieuwende idee, bedacht en uitgevoerd door verzorgenden. De komende weken gaat de jury op huisbezoek bij de genomineerden om uit de 5 genomineerden de 3 finalisten voor de V&VN Zorgaward te kiezen. Half juli krijgen de genomineerden te horen of ze door zijn naar de finale. Waarna op 3 oktober de prijsuitreiking is.

Bron: Overgenomen van www.woonzorggroepsamen.nl

 
 

Wellicht ook voor u interessant:

 
259