Locatie Ielânen winnaar eerste Veilig Voedsel Award

01-02-2013

Tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel op donderdag 31 januari zijn de winnaars bekend gemaakt van de eerste Veilig Voedsel awards. WoonZorg- en Behandelcentrum Ielânen in Sneek sleepte de award in de categorie Beste restaurant in de wacht.

De Ielânen werd op basis van haar uitstekende score (een 9.7) van de audit van Veilig Voedsel in 2012 genomineerd voor de award. In totaal waren er zes categorieën waarin driehonderdvijftig deelnemende organisaties streden voor de eeuwige roem. Stadion Galgewaard in Utrecht vormde het podium voor het congres, dat een middagvullend programma kende met diverse lezingen. Rond half drie was het moment aangebroken dat de winnaars van de eerste drie categorieën bekend werden gemaakt. De Ielânen werd daarbij tot winnaar van de categorie Beste restaurant uitgeroepen. Een groep van vijf trotse medewerkers van het restaurant ontving uit handen van mevrouw M. Sonnema (ministerie VWS) de award.

De maaltijdvoorziening van alle Plantein locaties wordt geregeld vanuit de gezamenlijke centrale keuken met het Antonius Ziekenhuis. Vanuit deze maaltijdservice worden tevens maaltijden aan huis geleverd in geheel Zuidwest Friesland. Het Antonius Ziekenhuis heeft tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel de award voor Beste ziekenhuis in ontvangst mogen nemen. Plantein feliciteert het Antonius Ziekenhuis met dit behaalde succes!

Bron: Overgenomen van www.plantein.nl

 
 

Wellicht ook voor u interessant:

 
259