Lelie zorggroep meest bezochte zorginstelling in mei

11-06-2013

Lelie zorggroep was de meest populaire zorginstelling in de maand mei. De locaties waren het meest bekeken door de bezoekers van Zorg plus Wonen. Afgelopen maandag mocht Jos Brakkee, communicatieadviseur, twee dozen heerlijke bonbons in ontvangst nemen.

De bezoekersstroom op Zorg plus Wonen neemt steeds toe. Via onder andere Twitter en Facebook, maken we wekelijks de zorginstelling en de locatie die door de bezoekers het meest bekeken worden bekend. Voor de tweede keer trakteren we de maandwinnaars op bonbons en zetten we een zorglocatie naar keuze extra in de aandacht. De meest populaire zorglocatie van mei 2013 wordt later deze week bekend gemaakt.

Locaties
Op dit moment zijn er meer dan 1.700 woonzorglocaties van meer dan 250 zorginstellingen vindbaar op onze site. De elf zorglocaties van Lelie zorggroep zijn samen de meest bekeken in de maand mei. Deze locaties zijn:

Over Lelie Zorggroep

Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn biedt een veilige, vertrouwde plek als u het niet meer (helemaal) zelf af kunt. Of u nu de dagbehandeling bezoekt of bij ons komt wonen, in alle gevallen kunt u uzelf zijn. We stemmen de zorg, hulp, behandeling en begeleiding af op uw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden. Professioneel, persoonlijk en liefdevol. Geïnspireerd door het christelijk geloof en de Bijbel. Juist daarom is iedereen welkom bij Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn heeft elf verpleeg- en verzorgingshuizen in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Hier vindt u een tweede thuis als u tijdelijk of blijvend niet in uw eigen huis kunt wonen. U bepaalt hoe uw leven en dagindeling eruit zien. Zoveel mogelijk zoals u dat thuis gewend was, maar dan met dag en nacht de hulp en zorg die u nodig heeft.

Met Curadomi, Agathos (beide thuiszorg), De Driehoek (kerkmaatschappelijk werk) en Cruciaal (GGZ) vormen we de Lelie zorggroep. Samen hebben we alles in huis op het gebied van zorg en ondersteuning voor mensen met een chronische ziekte, een beperking of psychische problemen. Eén loket voor inwoners van de regio Rotterdam, vertrouwd en met een christelijke grondslag.

Over Zorg plus Wonen

Zorg plus Wonen is de eerste website met een overzicht van alle woonzorglocaties voor senioren in Nederland, waardoor u direct contact kunt opnemen met de betreffende locatie. Zorg plus Wonen biedt een gemakkelijke en gratis service waarmee u alle woonzorglocaties op een vergelijkbare manier gepresenteerd krijgt. Na het inhoudelijk vergelijken van gevonden locaties neemt u eenvoudig contact op met de betreffende woonzorglocatie(s). Met het bijbehorende contactformulier komt u rechtstreeks in contact met de woonzorglocatie(s). U dient zelf de afweging te maken naar welke locatie(s) uw voorkeur uit gaat. Uiteraard houden wij de kwaliteit en betrouwbaarheid continue in de gaten maar wij geven geen garantie over zaken als de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de aanbieder.

De missie van Zorg plus Wonen is om senioren te helpen bij het vinden van de woonzorglocatie die bij hun past. Deze website maakt het vinden van een woning met zorg gemakkelijk en transparant door het presenteren van de locaties op een vergelijkbare manier. Met een compleet aanbod van locaties met zorg is Zorg plus Wonen een hoogwaardige vergelijkingssite voor consument en zorginstellingen, waarbij kwaliteit en service centraal staan.

 

 
 

Wellicht ook voor u interessant:

 
259