Huize Dennehof meest bezochte zorglocatie in april

18-05-2013

De meest populaire zorglocatie van april 2013 is Huize Dennehof. Afgelopen donderdag mocht Mylène van der Kwast, locatiemanager en medeoprichter, twee dozen exclusieve bonbons in ontvangst nemen.
De bezoekersstroom op Zorg plus Wonen neemt steeds toe. Via onder andere Twitter en Facebook maken we wekelijks bekend welke zorginstelling en afzonderlijke locatie het meest bekeken wordt door de bezoekers. Sinds deze maand trakteren we de maandwinnaars op bonbons en zetten een locatie na keuze extra in de aandacht. 
Over DrieGasthuizenGroep
Huize Dennehof is een kleinschalige zorgvilla voor maximaal 9 oudere bewoners met somatische en/of licht psycho-geriatrische problematiek. Een gekwalificeerd team van medewerkers biedt 24 uur per dag verpleegkundige zorg en overige verzorging aan de bewoners.  De kamers variëren in grootte en beschikken deels over eigen sanitair. 
Er is een ruime woonkeuken die ook als huiskamer fungeert. Achter de villa is een mooie afgesloten tuin met zitgelegenheid. Huize Dennehof ligt vrijwel naast  de Kraaybeekerhof, een 6 ha groot landgoed  met onder meer een restaurant en een pluktuin. Het landgoed is een geliefd wandelgebied voor bewoners van Huize Dennehof.
Over Zorg plus Wonen
Zorg plus Wonen is de eerste website met een overzicht van alle woonzorglocaties voor senioren in Nederland, waardoor u direct contact kunt opnemen met de betreffende locatie. Zorg plus Wonen biedt een gemakkelijke en gratis service waarmee u alle woonzorg locaties op een vergelijkbare manier gepresenteerd krijgt. Na het inhoudelijk vergelijken van gevonden locaties neemt u eenvoudig contact op met de betreffende woonzorglocatie(s). Met het bijbehorende contactformulier komt u rechtstreeks in contact met de woonzorglocatie(s). U dient zelf de afweging te maken naar welke locatie(s) uw voorkeur uit gaat. Uiteraard houden wij de kwaliteit en betrouwbaarheid continue in de gaten maar wij geven geen garantie over zaken als de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de aanbieder.
De missie van Zorg plus Wonen is om senioren te helpen bij het vinden van de woonzorglocatie die bij hun past. Deze website maakt het vinden van een woning met zorg gemakkelijk en transparant door het presenteren van de locaties op een vergelijkbare manier. Met een compleet aanbod van locaties met zorg is Zorg plus Wonen een hoogwaardige vergelijkingssite voor consument en zorginstellingen, waarbij kwaliteit en service centraal staan.

 

 
 

Wellicht ook voor u interessant:

 
259