DrieGasthuizenGroep Woonzorgcentrum Huis en Haard zestig jaar jong

28-01-2013

Op 28 januari 2013 is het zestig jaar geleden dat woonzorgcentrum Huis en Haard door toenmalig Koningin Juliana werd geopend aan de Utrechtseweg 265 in Arnhem. Bewoners, medewerkers en vrijwilligers vieren deze verjaardag met een week vol feestelijkheden.

De feestweek begint op maandag 28 januari met een officiële opening door directeurbestuurder Angela Jansen en woonzorgmanager Wilma van Arragon. Vervolgens zullen de oudste bewoonsters van Huis en Haard (beiden geboren in 1913) de feesttaart aansnijden.

Daarna kan ieder zich vermaken in het restaurant met Oudhollandse spelen en een koek-enzopie. Ook de rest van de week worden er speciale activiteiten georganiseerd. Zo is er op woensdag een optreden van ‘vocaal entertainer’ Harald Veenstra en op donderdag een jaren 50 bingo met mooie prijzen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Op vrijdag tenslotte is er een receptie voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en oud medewerkers, mét stamppottenbuffet voor alle aanwezigen.

Woonzorgcentrum Huis en Haard is een van de drie woonzorgcentra van DrieGasthuizenGroep. De geschiedenis van deze Arnhemse zorginstelling gaat terug tot 1246. In dat jaar bevond de voorloper van Drie Gasthuizen zich in de Bakkerstraat, daarna in de Beekstraat. Tegenwoordig maken verpleeghuizen Heijendaal en Op de Beek, woonzorgcentra Huis en Haard, Paasberg en Drie Gasthuizen, Thuiszorg Groot Gelre en een woningstichting deel uit van de overkoepelende DrieGasthuizenGroep.

 
 
 

Wellicht ook voor u interessant:

 
259