DrieGasthuizenGroep meest bezochte zorginstelling in april

14-05-2013

De meest populaire zorginstelling van april 2013 is DrieGasthuizenGroep! Gisteren mocht Ria Beverdam, manager Frontoffice, twee dozen heerlijke bonbons in ontvangst nemen.

De bezoekersstroom op Zorg plus Wonen neemt steeds toe. Via onder andere Twitter en Facebook, maken we wekelijks de zorginstelling en de locatie die door de bezoekers het meest bekeken worden bekend. Sinds deze maand trakteren we de maandwinnaars op bonbons en zetten we een zorglocatie na keuze extra in de aandacht. De meest populaire zorglocatie van april 2013 wordt later deze week bekend gemaakt.

Locaties
Op dit moment zijn er meer dan 1.700 woonzorglocaties van meer dan 250 zorginstellingen vindbaar op onze site. De vier zorglocaties van de DrieGasthuizenGroep zijn samen de meest bekeken in de maand april. Deze locaties zijn:

Over DrieGasthuizenGroep
DrieGasthuizenGroep is een groep gastvrije en kleinschalige gasthuizen. Al generaties lang biedt DrieGasthuizenGroep senioren uit Arnhem-Noord en omgeving een verzorgde oude dag en stimuleert hen om optimaal en met zoveel mogelijk eigen regie aan de samenleving te blijven deelnemen. Met haar eeuwenoude historie als gasthuis in Arnhem en divers vastgoed in eigendom is DrieGasthuizenGroep een gecertificeerde zorgorganisatie met haar wortels diep verankerd in de lokale samenleving. DrieGasthuizenGroep ként haar doelgroep en staat dan ook dichtbij de ouderen en hun woon- en leefomgeving.

DrieGasthuizenGroep is een zorgorganisatie waar we denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk zelfredzaam blijven, het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving. Zelfstandigheid en eigen regie van de klant over de zorg en zijn budget staat dan ook steeds voorop. We bekijken gezamenlijk of en hoe de gewenste individuele zorg gegeven kan worden, binnen de mogelijkheden van de wet en regelgeving.

Over Zorg plus Wonen
Zorg plus Wonen is de eerste website met een overzicht van alle woonzorglocaties voor senioren in Nederland, waardoor u direct contact kunt opnemen met de betreffende locatie. Zorg plus Wonen biedt een gemakkelijke en gratis service waarmee u alle woonzorg locaties op een vergelijkbare manier gepresenteerd krijgt. Na het inhoudelijk vergelijken van gevonden locaties neemt u eenvoudig contact op met de betreffende woonzorglocatie(s). Met het bijbehorende contactformulier komt u rechtstreeks in contact met de woonzorglocatie(s). U dient zelf de afweging te maken naar welke locatie(s) uw voorkeur uit gaat. Uiteraard houden wij de kwaliteit en betrouwbaarheid continue in de gaten maar wij geven geen garantie over zaken als de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de aanbieder.

De missie van Zorg plus Wonen is om senioren te helpen bij het vinden van de woonzorg locatie die bij hun past. Deze website maakt het vinden van een woning met zorg gemakkelijk en transparant door het presenteren van de locaties op een vergelijkbare manier. Met een compleet aanbod van locaties met zorg is Zorg plus Wonen een hoogwaardige vergelijkingssite voor consument en zorginstellingen, waarbij kwaliteit en service centraal staan.

 
 

Wellicht ook voor u interessant:

 
259