Amaris Gooizicht wint Duurzaamheid 10-daagse

26-03-2013

Amaris Gooizicht is uitgeroepen tot meest duurzame Amaris locatie 2013! Zij wist tijdens de Amaris duurzaamheid 10-daagse het meeste te besparen op electra, gas, water en papier. Net voor Amaris De Amerhorst en Amaris Voor Anker. Vandaag ontving Frans Diebels, Coördinator gebouwenbeheer Amaris Gooizicht, het winnaarscertificaat uit handen van bestuurder Jan den Ouden.

Als prijs kregen de medewerkers van Amaris Gooizicht een biologische traktatie.

Daarnaast werd Mirjam van Kesteren van Amaris Theodotion beloond voor het beste idee om Amaris duurzamer te maken. Haar idee om de Amaris loonstrookjes digitaal beschikbaar te maken werd gekozen tot het winnende.

Actiedoel bereikt
Uiteindelijk hebben de medewerkers op alle Amaris-locaties een stuk duurzamer gewerkt tijdens de 10-daagse. Het gasverbruik was ruim 9% lager en er werd 11,5% bespaard op elektriciteit. Het aantal printjes is in deze periode zelfs gedaald met ruim 30%.

Daarmee heeft Amaris het doel van haar actie bereikt:medewerkers & vrijwilligers bewegen om in hun werk bewuster om te gaan met het milieu. Om zo hun steentje bij te dragen aan een duurzamer Amaris en een beter milieu. Hier gaan we zeker mee door!

Bron: Overgenomen van www.amaris.nl

 
 

Wellicht ook voor u interessant:

 
259