Ageeth Ouwehand wordt bestuurslid Argos Zorggroep

03-04-2013

Ageeth Ouwehand is op 25 maart benoemd tot lid raad van bestuur van Argos Zorggroep in Schiedam. Zij volgt per 17 juni Ton Bakker op en neemt zijn zorginhoudelijke portefeuille over.

Kwetsbare ouderen
Op de vraag wat de reden is dat hij de bestuursfunctie neerlegt, antwoordt Bakker dat hij inmiddels 65+ is. Hij werkt verder twee dagen in de week als lector aan Hogeschool Rotterdam op het gebied van functiestoornissen bij ouderen in levensloopperspectief. Daarnaast wordt hij directeur van de stichting Wetenschap balans, die binnenkort wordt opgericht. "Het doel van deze stichting is onderzoek bevorderen naar defecten van onze zorg in verpleeg- en verzorgcentra bij kwetsbare ouderen, ook in de thuiszorg", zegt Bakker.

Ageeth Ouwehand
Ouwehand werkt als directeur bij zorgorganisatie Middin, voorheen Steinmetz | de Compaan, waar zij leiding geeft aan zes divisies. Middin biedt in Zuid-Holland zorg en ondersteuning aan mensen met verschillende beperkingen. Daarvoor werkte zij lange tijd bij het Leids Universitair Medisch Centrum. Zij was hier onder meer manager zorg en lid van het bestuur van een divisie. Ook heeft zij diverse verpleegkundige functies vervuld.

Bron: Overgenomen van www.skipr.nl

Zie ook Argos Zorggroep voor een overzicht van al hun woonzorglocaties.

 
 

Wellicht ook voor u interessant:

 
259